Billån

låna pengar

Här är 10 tips som hjälper dig att ett bra billån.

BillånInnan du börjar förhandla om pris på den bil du tänkt köpa bör du redan ha förberett ansökningsprocessen för ett billån och tagit kontakt med banker, respekterade online långivare och även ditt bilförsäkringsbolag. Generellt brukar online banker vara bäst och de små bankerna kan vara mycket konkurrenskraftiga.

Genom att redan fått ett godkännande för ett lån kan du gå till återförsäljaren med en blank check - upp till ett visst belopp vilket avsevärt underlättar förhandlingen om bilköpet. När du har ett avtal med säljaren kan han få betalt direkt vilket givetvis är frestande och gör att du kan få ner priset på bilen.
Shoppar du efter ett billigt lån prova långuide.se.

Begränsa dina ansökningar

Begränsa dina ansökningar om lån. Varje gång du ansöker om ett lån - oavsett om du blir godkänd, oavsett om du använder det - kan din kredit värdering går ner och det gör det lite svårare att få ett lån med bästa tänkbara ränta. Hos vissa förmedlare av lån kan du få erbjudanden från flera källor med bara en registrerad UC.

Den enda gången du bör överväga månadskostnaden är när du privat beräknar hur mycket du vill spendera för din bil. Efter det bör du inte rikta in dig på de månatliga betalningarna. Vissa långivare kan fokusera på betalningarna för att förmå dig att låna mer pengar genom att utöka antalet månader som du betalar. Det naturligtvis för att de vill tjäna mer pengar